Don Julio

#

У 1942 році у віці 17 років Дон Хуліо Гонсалес заснував завод з виробництва текіли в своєму рідному місті Атотонілько-ель-Альто, у мексиканському штаті Халіско. Він присвятив свою юність вивченню традиційних методів виготовлення мескального вина і приступив до революційного виробництва текіли з використанням новаторських принципів ведення сільського господарства, що, в свою чергу, встановило стандарт для ультра-преміальної текіли. Дон Хуліо провів наступні кілька десятиліть, удосконалюючи свою текілу, щоб досягти найвищих стандартів якості. Його ремісничі методи все ще використовуються сьогодні в дистилерії La Primavera. Експертна група хімадорів вручну вибирає агаву, що дозріває протягом восьми- десяти років, а потім вони вручну відрізають листя агави і гіркі частини від "піньас". Піньї готуються в кам'яних печах протягом трьох днів. Солодкий медовий сік з вареної агави зброджується з власними запатентованими штамом дріжджів Дона Хуліо, потім проходить подвійну дистиляцію в діжках. Отриманий дистилят змішується для збереження консистенції унікального смакового профілю текіли. Увага до якості, майстерності і традицій дозволили текілі Don Julio ® стати кращою преміальної текілою в світі.