BULLEIT

#

У 1987 році Том Буллет заснував компанію Bulleit Distilling Company, залишивши успішну юридичну практику заради втілення мрії всього життя про відтворення сімейного рецепта бурбона. 2/3 кукурудзи і 1/3 жита — цей репепт був натхненний його прапрадідом Августом Буллетом. Як свідчить сімейна легенда, в середині 1800-х років Август виготовив фірмовий віскі з високим вмістом жита, саме це надає бурбону характерний пряний, сухий і чистий смак, та відрізняє його від багатьох традиційних бурбонів. Дистильований і витриманий невеликими крафтовими партіями, Bulleit використовує тільки найкращі інгредієнти. Бурбон закупорюється справжньою корковою кришкою і розливається в унікальні пляшки, дизайн яких натхненний медичними склянками часів громадянської війни, в яких перевозили бурбон в кінці 19 століття. Завдяки своїй винятковості, Bulleit удостоєний безлічі нагород на міжнародних конкурсах спиртних напоїв.